Lidmaatschappen en registraties

Als psychotherapeut ben ik sinds 2001 ingeschreven in het overheidsregister van de BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg) onder registratienummer 69033543616. Tevens ben ik ingeschreven als Klinisch Psycholoog in het register van Gezondheidszorgpsychologen onder nummer 49033543625.

Ik ben opgenomen in de registers van gecertificeerde therapeuten op de websites van Schematherapie (behandeling bij persoonlijkheidsproblematiek), EMDR (traumabehandeling) en NtVP (Nederlandstalige Vereniging voor Psychotrauma), VPeP (Vereniging van Persoonsgerichte experiëntiële Psychotherapie), EFT (Emotionally Focused Therapy, een vorm van partnerrelatietherapie) en als supervisor bij de Nederlandse Vereniging voor Psychotherapie, de Vereniging van Persoongerichte experiëntiële Psychotherapie en de Vereniging Schematherapie.
Ook ben ik ingeschreven in het leertherapeutenregister van de NVP en de VPeP.

Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging LVVP: Landelijke Vereniging van Vrijgevestigde Psychologen en Psychotherapeuten. Bij visitatie van de praktijk door de kwaliteitscommissie van de LVVP in 2019 is gebleken dat de praktijk aan de gestelde kwaliteitseisen voldoet. Deze beoordeling is 5 jaar geldig.

Call to Action


Praktijk voor Psychotherapie
L.F. van Elburg / 06 12 47 29 02
Klinisch Psycholoog en Psychotherapeut in Amersfoort